5 причини мъжете да се отдалечават от вас

Твърде рано настоявате за сериозно обвързване
18 ное 2022 22:45, Михаела Лазарова
65
5 причини мъжете да се отдалечават от вас
Снимка: Istock

Намирането на партньор за сериозна връзка, който да е подходящ за нас, може да бъде истинско предизвикателство. Попадаме на различни профили мъже, които бързо показват, че няма да са нашата нова половинка. Но дамите понякога сме твърде емоционални, нетърпеливи и самосаботираме с поведението си потенциала за нова връзка. Както ние наблюдаваме и си правим изводи, така и господата ни преценяват докато комуникираме онлайн или се срещаме на живо.

Какво може да отдалечи един мъж от нас, или дори по-лошо – да го „изплаши“?

Имате твърде високи стандарти

Очакванията ви са да срещнете „очарователния принц“. Желаете връзка с мъж, който има красив външен вид, човек с характер... Да, но той вероятно търси същите качества в жените.

И тъй като мъжете са предимно визуални същества (поне първоначално), преди да започнете с дългия списък с изисквания, бъдете възможно най-добрата версия на себе си. Също така е важно да не губим реална представа за хората като цяло. Никой не е идеален, затова и взискателността към това какъв партньор ни е необходим за любовна връзка е добре да бъде в разумни граници.

15 червени флага, които подсказват да няма втора среща

Прекалявате със съобщенията към него

Жените обичаме да си пишем с приятелки за всичко и по всяко време. От друга страна, мъжете определено не харесват подобни неща. Така че ако не искате да отдалечите от себе си следващия ви обожател, опитайте се да се ограничите до текстови съобщения, които са кратки, забавни и флиртуващи. Също така внимавайте да не станете досадна пишейки му постоянно.

Чакате го да ви се обади

В 21 век нещата в любовната комуникация са се променили доста. Живеем динамично, гоним срокове, имаме неотложни или внезапни ангажименти. Това, че той не ви се е обадил, не означава, че не се интересува. Освен това някои мъже също искат да видят дали наистина се интересувате от тях. Не играйте играта на изчакване. Ако харесвате мъжа, покажете му го. Действията говорят повече от думите. Разбира се не бъдете досадна, ако той не ви отговори. Но една уверена жена също може да направи първата крачка и в това няма нищо лошо.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде, поредната статия как да бавим принца - пеленаче на маминка, за да си имаме мъж ха-ха-ха....
37
2
 
3
 
! Отговори
ЩЕ СЕ НАУЧИМ ! преди 1 година
Нека жената направи първата крачка ! Нали имаме равноправие ? ЗАЩОТО ПЪРВАТА СТЪПКА В СЪДИЛИЩАТА Я ПРАВИ ВИНАГИ ЖЕНАТА ! ! ! САМО ЗА ТОВА СЕ ОМЪЖВА !
36
2
 
3
 
! Отговори
... преди 1 година
Понякога избягваш другите, заради определена жена. Като не можеш да си с нея, си я избягваш. Не може да имаш всичко.
35
0
 
13
 
! Отговори
Петьо Гларуса преди 1 година
Мен лично ме отблъскват такива жени: Нахални, с високо самочувствие. Много говорещи. Пиящи, пушещи и лигавещи се. С татуси, с надути устни и ц,ци, върти опашки, неестествени! Но от всичко изброено ме отблъскват тия с устните, от къде е тръгнала тая мода с устните не знам... Да си ги правят като чофки? Не мога да разбера...
34
3
 
2
 
! Отговори
жена преди 1 година
До кратко .. пък на мъжа да чууука камъни и да копа в мината по твоята логика. Ама колко ставате за това - я се огледай, един на хиляда......Всеки има път в живота и не си ти този, койго определя.
33
5
 
5
 
! Отговори
Плейбой Магнат преди 1 година
Имаш ли парички, имаш и женички, това е положението.
32
6
 
7
 
! Отговори
Стамов преди 1 година
Жената даже да има мъж със златен член пак ще е недоволна и ще мрънка. Просто жените са по природа злобни и негативни. Но почват да виждат недостатъците на мъжа след като се ангажират с него сериозно.
31
3
 
5
 
! Отговори
Цура преди 1 година
Добре дошли в новия свят на нежните мъже и грубите жени които нямат нужда едни от други.
30
0
 
10
 
! Отговори
Спиро преди 1 година
Трудно е да обичаш жена в която няма нищо женствено и ти говори на "бате". И кой им втълпи на тези жени че като си напомпат джуките ще станат по-красиви? Заприличали са на гротески.
29
3
 
6
 
! Отговори
кратко и ясно преди 1 година
мястото на жената е кухнята и кревата .
28
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
гаден характер ... либса на цици... тотална меркалтищина ... манжи дето и св,,иня не би яла ... плюс претенций
27
2
 
4
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Те търсят принца, а на него му е достатъчна прислужницата
26
4
 
8
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Пълно е с татуирани уроспии дето знаят само дай и купи ! Едно копче нимоат дъ зашият бря ! Дъ не говорим за друго !
25
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пропуснали сте с.в.ирките.Не прави ли жената *** той си търси любовница.
24
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо повечето от популярните и преуспелите мъже са женени за изтъкнати майсторици на онзи спорт, който деликатно бива наричан "най-древният занаят"?
23
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жените търсят "лошите момчета" и в един момент се оказва, че свестните мъже са вече заети и те си остават стари моми. Защо един мъж ще се отдалечава от жена - ами вижда какво търси тя и я оставя да си търси "лошо момче".
22
4
 
11
 
! Отговори
Енигма преди 1 година
До Анонимен 45 Звучи добре това, което си написал. Само че възниква един въпрос. Защо всички жени-пар.цали са омъжени и в повечето случаи са успели да хванат някои от най-желаните ергени, а не малко от добрите момичета си остават стари моми, дори да са били хубавички на младини? Това е някаква странна особеност на мъжката психика - знае какво не бива да прави, но въпреки всичко го прави.
21
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще се отдръпне ако са тип "принцеса" и само говори какво иска. Ако е имала бая разкрепостено минало. Винаги се намира някой познат който да те осведоми с колко мъже е била и какво е правела. Освен ако не смени града. В крайна сметка всеки иска да спи с градския пар.цал,но никой не иска да я взима за жена на децата му. А иначе е пълна глупост,че мъжете не обичат да му пишат често. Даже ако не го правят се чудят дали го харесват или просто е един от многото с които жената си пише в момента
20
2
 
9
 
! Отговори
Яна преди 1 година
От коментарите по-долу става ясно че българската нация се състои от комерсиални пр*дли и безм*зъчни расисти и фенове на полумъртви футболни отбори.
19
4
 
9
 
! Отговори
Пешо преди 1 година
Жените си мислят че ще има опашка от мъже които ще се избиват за тях. Обаче мъжете се увредиха от хормоните в храната и осъзнаха че жената иска всичко, а дава само едно нещо и то за кратко.